0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Klok Domus koper

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze koperen klok is de definitie van chic en elegantie. Met deze klok aan de muur zit je sowieso goed. Het is makkelijk te combineren met verschillende stijlen meubels en kan aan veel verschillende kleuren en soorten muur hangen. Aarzel dus niet en koop deze one of a kind klok nu!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.