0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kleine fauteuil Lili

225
  • Lira - Lira 1213_ Truffle

Productomschrijving

Kleine fauteuil Lili is ideaal voor in een kleine woonkamer, een studio of een studentenkamer. Je creëert er een extra zitplek mee, maar deze kleine fauteuil neemt niet veel plek in beslag. De fauteuil heeft een zachte zitting door het elastische schuim. Deze kleine fauteuil is dus niet alleen heel leuk, maar ook nog eens comfortabel. Hoe leuk zou deze fauteuil in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor staan? De fauteuil is gemaakt van 96% polyester en 4% nylon. En is verkrijgbaar in de materialen velvet, lederlook, stof en suède. In veel verschillende kleuren. Neem ook eens een kijkje bij onze bijzettafels, om jouw zithoek gezellig te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 126 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 80 cm
Diepte
: 65 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kleine fauteuil Lili vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.