0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kleine fauteuil Lili

250,-
  • Lira - Lira 1213_ Truffle
Productomschrijving
Kleine fauteuil Lili is ideaal voor in een kleine woonkamer, een studio of een studentenkamer. Je creëert er een extra zitplek mee, maar deze kleine fauteuil neemt niet veel plek in beslag. De fauteuil heeft een zachte zitting door het elastische schuim. Deze kleine fauteuil is dus niet alleen heel leuk, maar ook nog eens comfortabel. Hoe leuk zou deze fauteuil in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor staan? De fauteuil is gemaakt van 96% polyester en 4% nylon. En is verkrijgbaar in de materialen velvet, lederlook, stof en suède. In veel verschillende kleuren. Neem ook eens een kijkje bij onze bijzettafels, om jouw zithoek gezellig te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 65 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 79 cm
Diepte
: 77
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kleine fauteuil Lili vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.