0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kleine eettafel Doris - wit

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De kleine eettafel Doris is uitvoerbaar in betonlook, maar ook in wit. Het grote voordeel van een witte en kleine eettafel is dat hier werkelijk alles bij past. Alle materialen en alle kleuren staan mooi naast deze kleine eettafel. Het creëert ook rust in je woning. Deze vierpersoons tafel past goed in een kleine ruimte, mede door de kleur. De afmetingen van deze tafel zijn ideaal. Zo heb je genoeg zitruimte en tafelblad, maar niet té groot. Zo neemt deze eettafel jouw eetkamer of keuken niet over. En dat is wel zo prettig wanneer je niet zo heel veel ruimte hebt. Kijk vooral ook eens bij onze eetkamerstoelen. Voor de perfecte eetkamerstoelen bij deze kleine eettafel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 80 cm
Hoogte
: 76 cm
Breedte
: 120 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.