0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingrek hout Jady

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingrek hout Jady vind je hieronder.
Productomschrijving
Het mooie kledingrek hout Jady heeft ruimte om kleding aan op te hangen, maar ook om spullen neer te zetten. Heb je niet erg veel ruimte in je slaapkamer bijvoorbeeld, dan is dit kledingrek hout echt perfect voor jou. Je kunt er namelijk behoorlijk wat kleding in kwijt, maar dit kledingrek neemt niet veel plek in beslag. Met ruimte om je kleding opgevouwen neer te leggen, of op te hangen is dit een ideaal kledingrek en kun je alle kanten op. Omdat het kledingrek van hout is, geeft dit een rustieke uitstraling en door het open karakter oogt jouw ruimte groter en lichter. Dit kledingrek van hout misstaat ook zeker niet in een industrieel interieur. Bekijk ook eens onze accessoires, om dit kledingrek een leuke touch te geven.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90cm
Hoogte
: 167cm
Diepte
: 40cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.