2
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Smalle kledingkast Graphic

299,-
Productomschrijving
Smalle kledingkast Graphic is ideaal wanneer je een heel drukke inrichting hebt in je slaapkamer. Deze kledingkast is namelijk subtiel en oogt heel rustig. De smalle kledingkast is leverbaar in de kleur bruin Vulcano Oak en Arizona. Je kunt er dus zelf voor kiezen of je een lichte of donkere kast wil. De kledingkast Graphic is voorzien van drie deuren, waarvan de middelste deur een spiegel beslaat. Hierdoor kun je van de vloer tot bijna twee meter hoogte alles zien. Handig wanneer je een outfit wil bekijken in de spiegel. De smalle kledingkast heeft een bestaande indeling, met aan de linkerzijde een roede voor het hangen van kleding. Daarboven een plank en aan de rechterzijde vier legplanken. Die op gewenste hoogte in te voegen zijn. Je kunt er ook voor kiezen de complete slaapkamer Graphic aan te schaffen. Zo heb je alle slaapkamermeubels in dezelfde stijl, de smalle kledingkast Graphic zit hier ook bij inbegrepen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 55 cm
Hoogte
: 193 cm
Gewicht
: 94 kg
Breedte
: 139 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Smalle kledingkast Graphic.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Smalle kledingkast Graphic vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.