8
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Slaapkamerkast Carol

899,- 529 42% Je bespaart € 370,00
  • MDF - mo_Betonlook - 180 x 58 cm
  • MDF - mo_Betonlook - 136 x 58 cm
Productomschrijving
Deze mooie marmeren hoogglans slaapkamerkast is een echte eyecatcher voor in de slaapkamer. Met twee hoge spiegels is dit ook nog eens een super handige kledingkast, je kunt er namelijk met twee personen voor staan. De slaapkamerkast heeft genoeg bergruimte aan beide kanten. En ook in het midden is er nog extra opbergruimte. Omdat de handgrepen subtiel zijn afgewerkt, vallen deze niet op. Zo hoef je niet met een druksysteem te werken en blijft jouw kast vrij van vlekjes of afdrukken van jouw vingers. Je kunt behalve de slaapkamerkast Carol, ook de andere meubels van de serie Carol aanschaffen. We hebben onder andere een bed, nachtkastjes, een commode en een complete slaapkamer van deze serie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 136/180 cm
Gewicht
: 130/150 kg
Hoogte
: 210 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 58 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.