0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schuifdeurkast Multi 39

599,- 399 34% Je bespaart € 200,00
  • Spaanplaat - IDZ_Eiken_Grijs - Breedte 233 cm
  • Spaanplaat - IDZ_Eiken_Grijs - Breedte 183 cm
  • Spaanplaat - IDZ_Eiken_Grijs - Breedte 203 cm
Productomschrijving
Schuifdeurkast Multi 39 heeft een donkere ombouw en een spiegel in de deur. Super handig wanneer je jouw kleding uit de kast pakt en wil weten of het bij elkaar staat. Een schuifdeurkast is ideaal wanneer je zoveel mogelijk ruimte over wil houden in jouw slaapkamer. De deuren schuiven namelijk naar de zijkant, dus je kunt jouw bed, nachtkastje of andere slaapkamermeubels pal naast de schuifdeurkast zetten. Zonder dat dit problemen oplevert. Multi 39 komt met een standaard indeling. Je betaalt dus niet extra voor roedes en legplanken, deze worden bij de bestelling geleverd. Deze schuifdeurkast zorgt voor een elegante en chique uitstraling in de slaapkamer. Kijk ook eens bij ons ruime assortiment bedden of boxsprings om jouw slaapkamer helemaal af te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 183/203/233 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 218 cm
Diepte
: 61 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schuifdeurkast Multi 39.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schuifdeurkast Multi 39 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.