0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Schuifdeurkast Multi 39

349 Adviesprijs599,- 42% Je bespaart € 250,00

Productomschrijving

Schuifdeurkast Multi 39 heeft een donkere ombouw en een spiegel in de deur. Super handig wanneer je jouw kleding uit de kast pakt en wil weten of het bij elkaar staat. Een schuifdeurkast is ideaal wanneer je zoveel mogelijk ruimte over wil houden in jouw slaapkamer. De deuren schuiven namelijk naar de zijkant, dus je kunt jouw bed, nachtkastje of andere slaapkamermeubels pal naast de schuifdeurkast zetten. Zonder dat dit problemen oplevert. Multi 39 komt met een standaard indeling. Je betaalt dus niet extra voor roedes en legplanken, deze worden bij de bestelling geleverd. Deze schuifdeurkast zorgt voor een elegante en chique uitstraling in de slaapkamer. Kijk ook eens bij ons ruime assortiment bedden of boxsprings om jouw slaapkamer helemaal af te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 218 cm
Diepte
: 61 cm
Breedte
: 183/203/233 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schuifdeurkast Multi 39.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.