0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

3 Legplanken 106 cm (Crato, Borba, Krona, Fellbach)

80,-
Productomschrijving
Deze drie legplanken van 106 cm horen bij in totaal vijf kledingkasten. Op een snelle, eenvoudige en goedkope manier kun je in één klap heel veel opbergruimte creëren in jouw kledingkast. De kledingkast Fellbach, Crato, Borba, Krona en kledingkast Kronach van 218 cm kunnen alle vijf uitgevoerd worden met deze legplanken. De legplanken zijn uitgevoerd in de kleur bruin zoals de binnenkant van de kledingkasten. Je zou bijvoorbeeld opbergboxen of mandjes kunnen plaatsen op de planken, om zo nóg meer ruimte te creëren. Zoek je nog mooie decoratie voor in de slaapkamer, bekijk dan ook zeker eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 109 cm
Hoogte
: 2,2 cm
Diepte
: 45 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met 3 Legplanken 106 cm (Crato, Borba, Krona, Fellbach).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast 3 Legplanken 106 cm (Crato, Borba, Krona, Fellbach) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.