0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Legkast Liverpool

400,-

Productomschrijving

Legkast Liverpool is een driedeurs kledingkast. Van het midden naar links (vooraf gezien) is de kast uitgevoerd met een roede, voor een hanggedeelte. Daar zou je jassen of blouses op kunnen hangen. Aan de rechterkant is de kast uitgevoerd met legplanken. Met vijf stuks heb je genoeg opbergruimte voor andere kledingstukken. En het mooie is: deze standaard indeling in de legkast Liverpool kost jou niks extra! Daarnaast heb je onderin in het midden ook nog twee lades. Hier zou je bijvoorbeeld ondergoed op kunnen bergen. Altijd handig wanneer je jouw kast moet delen met iemand anders. Verder is de legkast uitgevoerd met soft-close, wat ervoor zorgt dat de kledingkast niet dicht klapt, maar langzaam dicht gaat. Vind je deze indeling ideaal, maar is de kast niet groot genoeg voor je? Kijk dan vooral even hier.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 213 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg
Diepte
: 65 cm
Lengte
: 154 cm
Gewicht
: 100 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Legkast Liverpool.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Legkast Liverpool vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.