0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingrek hout Jady

85,-
Productomschrijving
Het mooie kledingrek hout Jady heeft ruimte om kleding aan op te hangen, maar ook om spullen neer te zetten. Heb je niet erg veel ruimte in je slaapkamer bijvoorbeeld, dan is dit kledingrek hout echt perfect voor jou. Je kunt er namelijk behoorlijk wat kleding in kwijt, maar dit kledingrek neemt niet veel plek in beslag. Met ruimte om je kleding opgevouwen neer te leggen, of op te hangen is dit een ideaal kledingrek en kun je alle kanten op. Omdat het kledingrek van hout is, geeft dit een rustieke uitstraling en door het open karakter oogt jouw ruimte groter en lichter. Dit kledingrek van hout misstaat ook zeker niet in een industrieel interieur. Bekijk ook eens onze accessoires, om dit kledingrek een leuke touch te geven.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90cm
Diepte
: 40cm
Hoogte
: 167cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingrek hout Jady vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.