0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast Multi 34

325 Adviesprijs599,- 46% Je bespaart € 274,00
  • Spaanplaat - Idz_Jasny - Breedte 233 cm

Productomschrijving

Deze goedkope kledingkast is een van onze bestsellers. En dat is natuurlijk niet zonder reden. De luxe uitgevoerde kledingkast komt met een standaard indeling. Je bent dus voor dit bedrag in één keer klaar en hoeft geen moeite te doen om nog voor legplanken te kijken. De kledingkast Multi is voorzien van schuifdeuren. En genoeg spiegelruimte. Super handig wanneer je jouw hele outfit bijvoorbeeld wil checken! Omdat de kast neutraal is uitgevoerd, is het geen probleem deze te matchen in jouw slaapkamer. Geen zorgen dus of deze bij jouw bed of nachtkastjes past! Door de ruime opbergcapaciteit is deze kledingkast ook zeer geschikt voor twee personen. Uit de serie Multi, kun je ook kiezen voor kledingkast Multi 32.

LET OP! Deze kledingkast kan alleen liggend gemonteerd worden. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte in de kamer is dat dit mogelijk is.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 183/203/233 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 61 cm
Hoogte
: 218 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Multi 34 .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kledingkast Multi 34 vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.