0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast Multi 34

325 Adviesprijs599,- 46% Je bespaart € 274,00
  • Spaanplaat - Idz_Jasny - Breedte 183 cm
  • Spaanplaat - Idz_Jasny - Breedte 203 cm
  • Spaanplaat - Idz_Jasny - Breedte 233 cm
Productomschrijving
Deze goedkope kledingkast is een van onze bestsellers. En dat is natuurlijk niet zonder reden. De luxe uitgevoerde kledingkast komt met een standaard indeling. Je bent dus voor dit bedrag in één keer klaar en hoeft geen moeite te doen om nog voor legplanken te kijken. De kledingkast Multi is voorzien van schuifdeuren. En genoeg spiegelruimte. Super handig wanneer je jouw hele outfit bijvoorbeeld wil checken! Omdat de kast neutraal is uitgevoerd, is het geen probleem deze te matchen in jouw slaapkamer. Geen zorgen dus of deze bij jouw bed of nachtkastjes past! Door de ruime opbergcapaciteit is deze kledingkast ook zeer geschikt voor twee personen. Uit de serie Multi, kun je ook kiezen voor kledingkast Multi 32.

LET OP! Deze kledingkast kan alleen liggend gemonteerd worden. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte in de kamer is dat dit mogelijk is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 61 cm
Hoogte
: 218 cm
Breedte
: 183/203/233 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Multi 34 .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Multi 34 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.