0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Kledingkast Multi 32 Wit

599 325 -46%
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - Breedte 183 cm - Nr. 32 Licht Grijs / Wit Glas / Spiegel
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - Breedte 203 cm - Nr. 32 Licht Grijs / Wit Glas / Spiegel
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - Breedte 233 cm - Nr. 32 Licht Grijs / Wit Glas / Spiegel

Productomschrijving

Bespaar op de inrichting van jouw slaapkamer. Met de goedkope maar toch luxe-uitgevoerde kledingkast Multi maak je jouw kamer compleet. Deze moderne kledingkast is voorzien van schuifdeuren met glas. Super handig dus als je een complete outfit wil bekijken! Omdat de kast uitgevoerd is met licht eikenhout, past deze bij elk interieur en straalt de kast rust uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat jouw inrichting een rommeltje wordt. Door de ruime opbergcapaciteit is deze kast ook uiterst geschikt voor een koppel of een gezin. De kledingkast is inclusief legplanken en roede. In de serie Multi, kun je ook kiezen voor kledingkast Multi 34.

LET OP! De zijkanten en binnenzijde van de kast zijn alleen leverbaar in de kleur wit.

LET OP! Deze kledingkast kan alleen liggend gemonteerd worden. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte in de kamer is dat dit mogelijk is.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 218 cm
Breedte
: 183 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 61 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Multi 32 Wit.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kledingkast Multi 32 Wit vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.