0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Smalle kledingkast Graphic

359,-
Productomschrijving
Smalle kledingkast Graphic is ideaal wanneer je een heel drukke inrichting hebt in je slaapkamer. Deze kledingkast is namelijk subtiel en oogt heel rustig. De smalle kledingkast is leverbaar in de kleur bruin Vulcano Oak en Arizona. Je kunt er dus zelf voor kiezen of je een lichte of donkere kast wil. De kledingkast Graphic is voorzien van drie deuren, waarvan de middelste deur een spiegel beslaat. Hierdoor kun je van de vloer tot bijna twee meter hoogte alles zien. Handig wanneer je een outfit wil bekijken in de spiegel. De smalle kledingkast heeft een bestaande indeling, met aan de linkerzijde een roede voor het hangen van kleding. Daarboven een plank en aan de rechterzijde vier legplanken. Die op gewenste hoogte in te voegen zijn. Je kunt er ook voor kiezen de complete slaapkamer aan te schaffen. Zo heb je alle slaapkamermeubels in dezelfde stijl, de smalle kledingkast Graphic zit hier ook bij inbegrepen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 139 cm
Hoogte
: 193 cm
Diepte
: 55 cm
Gewicht
: 94 kg
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Smalle kledingkast Graphic.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Smalle kledingkast Graphic ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.