0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Legkast Liverpool

550,-
Productomschrijving
Legkast Liverpool is een driedeurs kledingkast. Van het midden naar links (vooraf gezien) is de kast uitgevoerd met een roede, voor een hanggedeelte. Daar zou je jassen of blouses op kunnen hangen. Aan de rechterkant is de kast uitgevoerd met legplanken. Met vijf stuks heb je genoeg opbergruimte voor andere kledingstukken. En het mooie is: deze standaard indeling in de legkast Liverpool kost jou niks extra! Daarnaast heb je onderin in het midden ook nog twee lades. Hier zou je bijvoorbeeld ondergoed op kunnen bergen. Altijd handig wanneer je jouw kast moet delen met iemand anders. Verder is de legkast uitgevoerd met soft-close, wat ervoor zorgt dat de kledingkast niet dicht klapt, maar langzaam dicht gaat. Voor mooie decoratie die jouw slaapkamer helemaal af maakt, bekijk je onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 213 cm
Diepte
: 65 cm
Lengte
: 154 cm
Gewicht
: 100 kg
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Legkast Liverpool.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Legkast Liverpool ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.