0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Krona (175 cm)

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 625,- 599,- 5%
Productomschrijving
Deze witte kledingkast met schuifdeuren is de perfect aanvulling voor een moderne of minimalistische slaapkamer. Een spiegel is niet alleen handig voor het bekijken van jouw outfit, maar door het spiegelpaneel lijkt jouw slaapkamer ook nog eens ruimer, omdat spiegels licht weerkaatsen.

Liever een groter formaat? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Deze kledingkast is ook verkrijgbaar in 218 cm en 261 cm. De witte kledingkast Krona komt inclusief indeling, met planken en roedes. Daarnaast worden al onze meubels gratis bij jou thuis bezorgd! Jouw slaapkamer compleet maken? Dat doe je met een WOONENZO boxspring.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 175 cm
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
Gewicht
: 161 cm
Te bekijken?
: Ja, in Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam, Geleen & Utrecht.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kledingkast Krona (175 cm).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kledingkast Krona (175 cm) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.