0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Haiti - lichtgrijs (180 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Haiti - lichtgrijs (180 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze moderne, strakke kledingkast in lichtgrijze look zal een prachtige toevoeging zijn aan jouw slaapkamer. Niet alleen is dit model vrij breed, maar dit item is ook uitgevoerd met verschillende lades. Perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld kleinere kledingstukken. Door het grote spiegelpaneel kun je daarnaast ook jouw gehele outfit zonder problemen bekijken.

Vind je deze kledingkast te groot? Dat kan! Geen enkel probleem! De kledingkast Haiti is namelijk ook beschikbaar in een kleiner formaat. Dit item is 140 cm breed. Houd je meer van een landelijk of industrieel interieur? Dan raden wij kledingkast Haiti in houtlook aan. Al onze meubels komen inclusief verzending. De bezorging is dus gratis. Shop daarom ook zeker jouw boxspring bij WOONENZO!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 180 cm
Hoogte
: 216 cm
Diepte
: 65 cm
Te bekijken?
: Ja, in Den Haag, Eindhoven & Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.