0
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Kledingkast Krona 175 cm

599 325 -46%
  • Spaanplaat - RH_Wit

Productomschrijving

Kledingkast Krona heeft een handige indeling en een ruime opbergcapaciteit, waardoor je makkelijk al je spullen of kleding kwijt kunt. Daarnaast is het design mooi maar simpel. ´Less is best´ geldt echt voor deze kledingkast. Door de eenvoud kun je deze kast in ieder interieur passen. Het maakt niet uit wat voor kleur slaapkamer je hebt, wat voor stijl, Krona past overal! Deze kledingkast is uitgevoerd met schuifdeuren en voorzien van een spiegel, zodat je altijd je volledig outfit kunt checken in de ochtend. Super handig!
De kledingkast is gemaakt van spaanplaat en is alleen leverbaar in de kleur mat wit.

De schuifdeur kledingkast Krona is inclusief legplanken en roedes.

Varianten
Kledingkast Krona 218cm voor 425,-
Kledingkast Krona 261cm voor 495,-

Bij ons vind je zweefdeur kledingkasten, schuifdeur kledingkasten en draaideur kledingkasten.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 210 cm
Gewicht
: 128 kg
Breedte
: 175 cm
Diepte
: 59 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Krona 175 cm.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kledingkast Krona 175 cm vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.