0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast met spiegel Fellbach

427,- 350 19% Je bespaart € 77,00
Productomschrijving
Kledingkast met spiegel Fellbach komt met een standaard indeling met roedes en twee opbergvakken bovenin. Dit betekent dat je niets extra's hoeft te betalen om jouw kleding te kunnen ophangen. Het enige dat je nog hoeft te doen is kledinghangers aanschaffen en je kleding daaraan ophangen! Door de grote spiegels in het midden, kun je altijd jouw gehele outfit controleren terwijl je voor jouw kast staat. Deze kledingkast is uitgevoerd in de kleur wit, wat voor een landelijke, Scandinavische én rustige uitstraling zorgt in jouw slaapkamer of in jouw kledingkamer. Nog op zoek naar de rest van jouw slaapkamers meubels? Kijk dan ook eens bij onze complete slaapkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
Breedte
: 218 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast met spiegel Fellbach .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast met spiegel Fellbach vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.