0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast met spiegel Fellbach

299 Adviesprijs427,- 30% Je bespaart € 128,00

Productomschrijving

Kledingkast met spiegel Fellbach komt met een standaard indeling met roedes en twee opbergvakken bovenin. Dit betekent dat je niets extra's hoeft te betalen om jouw kleding te kunnen ophangen. Het enige dat je nog hoeft te doen is kledinghangers aanschaffen en je kleding daaraan ophangen! Door de grote spiegels in het midden, kun je altijd jouw gehele outfit controleren terwijl je voor jouw kast staat. Deze kledingkast is uitgevoerd in de kleur wit, wat voor een landelijke, Scandinavische én rustige uitstraling zorgt in jouw slaapkamer of in jouw kledingkamer. Nog op zoek naar de rest van jouw slaapkamers meubels? Kijk dan ook eens bij onze complete slaapkamers.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
Breedte
: 218 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast met spiegel Fellbach .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kledingkast met spiegel Fellbach vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.