0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Fast

450,-
Productomschrijving
De compacte kledingkast Fast van 150 cm is ideaal voor een kinder- of tienerkamer. Of in een studentenkamer. Deze neemt namelijk niet heel veel ruimte in beslag, heeft een mooie prijs én heeft veel opbergruimte. En dat is alles wat je wil in een kledingkast. Fast komt met een standaard indeling. Dit betekent dat je niet extra hoeft te betalen voor twee roedes en legplanken. Wat prijs en product betreft: what you see is what you get! Aan de linkerkant zijn twee hanggedeeltes en een legplank. Aan de rechterkant vier legplanken. De twee grote schuifdeuren zorgen ervoor dat je geen rekening hoeft te houden met jouw andere meubels. Deze kun je namelijk gewoon bijna tegen de kledingkast zetten en zelfs dan krijg je de kast nog gewoon open. Nog op zoek naar een bed om jouw slaapkamer compleet te maken? Kijk dan bij onze bedden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 140 kg
Breedte
: 150 cm
Diepte
: 65 cm
Hoogte
: 203 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Fast vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.