0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Borba (218 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Borba (218 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit exemplaar van houtlook is uitgevoerd in donkere tinten en heeft een uniek design. Daarnaast is dit model uitgevoerd met twee schuifdeuren. Het grote voordeel hiervan is dat de deuren niet naar voren open klappen en je dus geen rekening hoeft te houden met de rest van jouw meubels. Je kunt de kast gewoon vlak naast een bed zetten en alsnog bij je kleding komen. De houten kledingkast Borba is ook leverbaar in de afmeting 218 cm voor een kleine meerprijs van 30 euro. Ook kun je eventueel extra legplanken bijbestellen, als je meer planken nodig hebt voor blousen of ondergoed bijvoorbeeld. Shop deze houten kledingkast nu snel hier! Voor mooie decoratie in de slaapkamer, bekijk je ook onze prachtige schilderijen.

De extra legplanken die bij de kledingkast Borba van 175 cm horen, zijn de legplanken van 87,5 cm. Bij de kast van 218 cm horen de legplanken van 109 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 218 cm
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
Gewicht
: 100 kg
Te bekijken?
: Ja, in Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.