0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Grote kledingkast Luzon (licht)

475,-
  • Spaanplaat - RH_Montana eiken - 218 cm
Productomschrijving
De grote kledingkast Luzon is behalve mooi, ook heel praktisch. Deze kledingkast heeft genoeg ruimte om kleding op te bergen, op te hangen en neer te leggen. De kledingkast Luzon komt met een standaard indeling, wat betekent dat je dus niets extra betaalt voor roedes en legplanken bovenin én legplanken aan de zijkanten. Jouw grote kledingkast is meteen klaar voor gebruik! Door de legplanken bovenin kun je extra spullen kwijt, de roedes zorgen voor veel hangmogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen jassen, jurken of blousjes op te hangen. Je kunt bij deze grote kledingkast ook extra legplanken bestellen, om nóg meer ruimte te creëren. Zo kun je spullen opvouwen en opbergen. Ideaal wanneer je een grote collectie kleding hebt! Daarbij is deze kledingkast ook nog eens heel mooi en komt deze met een groot spiegelpaneel, zodat je zonder moeite jouw hele outfit kunt bekijken. Bekijk ook eens onze andere slaapkamermeubels. Shop deze mooie en grote kledingkast nu snel en veilig bij WOONENZO
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
Breedte
: 218 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grote kledingkast Luzon (licht).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grote kledingkast Luzon (licht) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.