0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Venlo (233 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Venlo (233 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
De kast Venlo is niet alleen mooi in design, maar ook in prijs. Dit item komt met schuifdeuren met daar een groot spiegelpaneel op. Handig voor je outfits, maar een spiegel zorgt er ook voor dat de ruimte waar deze kledingkast staat, een stuk ruimtelijker lijkt. Deze kast komt met een standaard indeling, waar je géén meerprijs voor betaalt. Deze indeling bestaat uit meerdere roedes, legplanken en twee open opbergruimtes boven in de kledingkast. Jouw kledingkast is dus gebruiksklaar bij aanschaf! Daarnaast komt deze kast in een neutrale uitvoering, waardoor deze bij veel soorten interieur past. Voor prachtige decoratie bekijk je onze collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 233 cm
Hoogte
: 218 cm
Diepte
: 61 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.