0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Venlo

595,-
  • Spaanplaat - IDZ_Lichtgrijs Eiken - Breedte 233 cm
Productomschrijving
De kledingkast Venlo van WOONENZO komt met een groot spiegelpaneel. Handig voor je outfits, maar een spiegel zorgt er ook voor dat de ruimte waar deze kledingkast staat, een stuk ruimtelijker lijkt. Deze kast komt met een standaard indeling, waar je géén meerprijs voor betaalt. Deze indeling bestaat uit meerdere roedes, legplanken en twee open opbergruimtes boven in de kledingkast. Jouw kledingkast is dus gebruiksklaar bij aanschaf! De kast komt inclusief dempers, die er voor zorgen dat de deuren rustig dicht schuiven. Zo is de levensduur van deze kledingkast langer, omdat er minder gebruikssporen te zien zullen zijn. Daarnaast komt deze kast in een neutrale uitvoering, waardoor deze bij veel soorten interieur past. Ook geïnteresseerd in andere slaapkamermeubels? Neem dan hier eens een kijkje.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 233 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den-Haag
Hoogte
: 218 cm
Diepte
: 61 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Venlo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.