0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Tegio

1995,-
Productomschrijving
De mooie, stijlvolle kledingkast Tegio komt met een standaard indeling en een hoogglanspaneel. Shop nu op WOONENZO.nl of in een van de woonwinkels. Kledingkast komt inclusief dempers, voor het soft close systeem. Hierdoor schuiven de deuren rustig dicht. Daarnaast komt deze kast inclusief zes legplanken. Zo creëer je nog meer opbergruimte. Je kunt ervoor kiezen alle planken aan één kant te plaatsen, om hier ruimte te maken voor bijvoorbeeld mandjes of bakken. Of opgevouwen kleding. En aan de andere kant ruimte om kleding op te hangen. Maar je kunt uiteraard ook aan beide kant een aantal legplanken plaatsen. Bekijk ook eens onze andere slaapkamermeubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 223 cm
Breedte
: 280 cm
Diepte
: 68 cm
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kledingkast Tegio ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.