7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Jasper (218 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Jasper (218 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
Industrieel, uniek en opvallend. Dat zijn de woorden waarmee je deze prachtige kledingkast kunt omschrijven. Dit bijzondere design zorgt ervoor dat dit model zeker opvalt in jouw slaapkamer. De donkere tinten maken dit exemplaar heel geschikt voor in een industriële slaapkamer. Kledingkast Jasper komt inclusief spiegel, legplanken en roedes. Je betaalt dus niets extra voor de indeling. De roedes en legplanken zorgen ervoor dat jij jouw kledingstukken op kunt hangen en neer kunt leggen.

Liever een kleiner of groter exemplaar? Dat is mogelijk. Deze kledingkast komt namelijk in verschillende afmetingen. Zo is er een variant van 175 cm en een variant van 261 cm. Deze kledingkast komt inclusief bezorging. Jouw slaapkamer maak je helemaal compleet met een WOONENZO boxspring.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte 218 cm
Hoogte 210 cm
Diepte 59 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.