0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Haiti - houtlook (140 cm)

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Haiti - houtlook (140 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
De prachtige kledingkast Haiti is uitgevoerd in houtlook, met zwarte details. Daarom past dit model perfect in een industrieel interieur. Deze kledingkast heeft een super handige indeling. Je hebt er namelijk lades in zitten, verschillende vakken en een plek om je kleding op te hangen. Deze drie lades, roedes en legplanken komen inclusief. Je betaalt hier dus niets extra voor

De kledingkast Haiti is naast in houtlook, ook beschikbaar in de kleur wit. En is verkrijgbaar in twee afmetingen: 140 cm en 180 cm. Al onze meubels worden gratis bij jou thuis bezorgd op een dag naar keuze. Wil je alle items eerst een keer komen bekijken? Dan heten we jou van harte welkom in onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140 cm
Hoogte
: 216 cm
Diepte
: 65 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Eindhoven & Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.