0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast goedkoop Palmela

240,-
Productomschrijving
Kledingkast goedkoop Palmela is een subtiele, doch luxe uitstralende kledingkast. En voor een heel mooie prijs. De kast heeft schuifdeuren en is opgedeeld in twee delen. Iedere zijde is voorzien van een legplank en een roede. Zo kun je kleding opvouwen en neerleggen, of ophangen. En heb je een zijde voor hem een een voor haar. Krijg je ook nooit ruzie over wie de meeste ruimte inneemt. Daarnaast kun je er voor kiezen om de kledingkast zelf uit te breiden met extra legplanken. Zo maak je deze kledingkast goedkoop helemaal naar jouw wens, smaak en behoeften. De kledingkast is verkrijgbaar in twee kleuren. Kies voor de witte variant als je een moderne of Scandinavische slaapkamerstijl hebt en voor Sonoma wanneer je een landelijke stijl wil creëren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 197 cm
Diepte
: 59 cm
Breedte
: 175 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast goedkoop Palmela .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast goedkoop Palmela vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.