0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kledingkast goedkoop Palmela

240,-
  • Spaanplaat - RH_Sonoma - 3 legplanken
Productomschrijving
Kledingkast goedkoop Palmela is een subtiele, doch luxe uitstralende kledingkast. En voor een heel mooie prijs. De kast heeft schuifdeuren en is opgedeeld in twee delen. Iedere zijde is voorzien van een legplank en een roede. Zo kun je kleding opvouwen en neerleggen, of ophangen. En heb je een zijde voor hem een een voor haar. Krijg je ook nooit ruzie over wie de meeste ruimte inneemt. Daarnaast kun je er voor kiezen om de kledingkast zelf uit te breiden met extra legplanken. Zo maak je deze kledingkast goedkoop helemaal naar jouw wens, smaak en behoeften. De kledingkast is verkrijgbaar in twee kleuren. Kies voor de witte variant als je een moderne of Scandinavische slaapkamerstijl hebt en voor Sonoma wanneer je een landelijke stijl wil creëren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 59 cm
Breedte
: 175 cm
Hoogte
: 197 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast goedkoop Palmela .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast goedkoop Palmela vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.