0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Crato (175 cm)

Adviesprijs 595,- 390 35%
Productvarianten
Productomschrijving
De kledingkast Crato in grijs metallic is chic, tijdloos en opvallend.

Deze kledingkast komt inclusief roedes en legplanken, zoals op de afbeelding te zien is. Super handig voor het ophangen en opbergen van jouw kledingstukken. Ook de ruimte bovenin is ideale opbergcapaciteit. Jouw slaapkamer compleet maken? Dat doe je natuurlijk met een WOONENZO boxspring. Al onze meubels komen met gratis bezorging. Je betaalt er dus niet extra voor om jouw meubels in huis te krijgen!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 175 cm
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kledingkast Crato (175 cm).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kledingkast Crato (175 cm) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.