0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Complete kinderkamer Reverse

275,- Adviesprijs430,- 37% Je bespaart € 155,00
  • Kindernachtkastje Reverse
    Spaanplaat - DE_Wit
  • Kinderbed Reverse
    Spaanplaat - DE_Wit
Productomschrijving
Complete kinderslaapkamer Reverse is naar eigen smaak en wens te gebruiken. De panelen bij de meubels kun je namelijk omdraaien. De ene kant is blauw en de andere frambooskleurig. Ideaal wanneer je nu een kleuter hebt en de jongste nog in de luiers zit. Hoef je geen nieuwe slaapkamer aan te schaffen als het een jongen en meisje zijn. Je draait gewoon de randen om. De complete kinderkamer Reverse bestaat uit een bed (L202 x B95 x H80 cm), een nachtkastje en een kledingkast. Het bed is exclusief matras, lattenbodem en onderlade! Het is mogelijk om een matras, lattenbodem en een onderlade bij te bestellen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Reverse.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Reverse vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.