0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kinderlamp Vlinder

Productomschrijving
De super schattige kinderlamp Vlinder is ideaal voor in een meisjeskamer. Of in een jongenskamer natuurlijk, wanneer jouw zoontje gek is van vlinders! De Vlinder is een echte blikvanger. De kinderlamp is uitgevoerd in een felle kleur, waardoor deze absoluut opvalt. Ook perfect voor de liefhebbers van roze! Op de ombouw van de lamp zijn vlinders geplaatst. De details zorgen voor een mooi en duidelijk thema. Hierdoor is dit een unieke, vrolijke kinderlamp! Deze lamp is onder andere mooi te combineren met kinderkamer Smik en kinderkamer Ster. Bekijk onze collectie lampen voor nóg meer keuze en kies ook nog een (slaapkamer)lamp uit voor jezelf. Jouw zoon of dochter een lamp, jij een lamp!

Bij deze lamp hoort een fitting van E14.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 60 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kinderlamp Vlinder ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.