0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderladekast Vlinder

210,-
Productomschrijving
Kinderladekast Vlinder is zoals de naam al doet vermoeden: een commode uitgevoerd in details met vlinders. De kinderladekast is roze en wit. Rustig, maar wel vrolijk en kleurrijk. Perfect voor een meisjesslaapkamer. De kinderladekast is voorzien van drie grote lades voor veel opbergruimte. Hier kun je een hoop in kwijt. Ook bovenop de kinder commode is plek voor spulletjes of decoratie. Daarnaast is deze kinder ladekast voorzien van een spiegel, wat natuurlijk niet te missen is in een meisjeskamer! Kijk hier voor de hele collectie Vlinder.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 97 cm
Breedte
: 85 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Diepte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Vlinder.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderladekast Vlinder vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.