0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderladekast Vlinder

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderladekast Vlinder vind je hieronder.
Productomschrijving
Kinderladekast Vlinder is zoals de naam al doet vermoeden: een commode uitgevoerd in details met vlinders. De kinderladekast is roze en wit. Rustig, maar wel vrolijk en kleurrijk. Perfect voor een meisjesslaapkamer. De kinderladekast is voorzien van drie grote lades voor veel opbergruimte. Hier kun je een hoop in kwijt. Ook bovenop de kinder commode is plek voor spulletjes of decoratie. Daarnaast is deze kinder ladekast voorzien van een spiegel, wat natuurlijk niet te missen is in een meisjeskamer! Kijk hier voor de hele collectie Vlinder.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 97 cm
Breedte
: 85 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.