0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kinderkast Figo

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Figo vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze handige kinderkast komt inclusief indeling. Je krijgt de planken er dus gratis bij. De indeling van deze kinderkast is logisch, met verschillende vakken waar je spullen opgevouwen neer kunt leggen en een plek om kleding op te hangen. Het design van de kinderkast Figo is eenvoudig. Wel zo fijn als je rust wil creëren in de kinderkamer. Deze kinderkast is los verkrijgbaar maar ook in combinatie met een nachtkastje en een bed, als complete kinderslaapkamer. Bekijk alle meubels en de complete slaapkamer nu in de woonwinkels. Of shop ze makkelijk, veilig en snel online. Hier vind je alle andere kindermeubels en decoratie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 104 cm
Hoogte
: 202 cm
Diepte
: 57 cm
Gewicht
: 90 kg
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.