0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bed Nottingham (140 cm)

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 499,- 415,- 17%
Productomschrijving
Dit stoere bed is een musthave voor jouw slaapkamer. Niet alleen is het chic, het is een echte blikvanger in de slaapkamer. Het design is uniek en industrieel. Het bed Nottingham is verkrijgbaar in de afmeting 140 cm. Deze twijfelaar is ideaal wanneer je ruimtegebrek hebt in jouw slaapkamer. Het hoofdbord is uniek en in industriële stijl uitgevoerd.

In de serie Nottingham zijn ook een bureau, bureaukast en kledingkast beschikbaar. Je kunt de gehele slaapkamer dus in één mooie woonstijl inrichten. Wil je jouw slaapkamer compleet maken? Bekijk dan ook onze kledingkasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 210 cm
Breedte
: 90/120/140 cm
Hoogte
: 85 cm
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Bed Nottingham (140 cm).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Bed Nottingham (140 cm) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.