0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kindernachtkastje Ilian

65,-
Productomschrijving
Het kindernachtkastje Ilian bestaat uit een lade en een nis en is behalve compact dus ook heel praktisch. Dit model is uitgevoerd in houtlook met groene details. En zorgt daarmee voor een Scandinavische en luchtige uitstraling. Dit item is geschikt voor een meisjes-, en een jongenskamer. De poten hebben een uniek design, maar zorgen ondanks dat voor een veel stabiliteit.

Het kindernachtkastje Ilian is ook onderdeel van de complete kinderslaapkamer. Hier krijg je als set naast het nachtkastje, een kinderkledingkast en een bed. Alle items zijn ook los verkrijgbaar. Al onze meubels worden gratis bij jou thuis bezorgd.

Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 39 cm
Hoogte
: 34 cm
Diepte
: 33 cm
Aantal stuks
: 1
Te bekijken?
: Ja, in Rotterdam, Eindhoven en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kindernachtkastje Ilian.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kindernachtkastje Ilian ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.