0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderkast Reverse

160,-
Productomschrijving
Witte kinderkledingkast Reverse is ideaal voor de wat oudere kinderen. Deze rustige kinderkast heeft genoeg opbergruimte. En wat super handig is: omkeerbare panelen. Met aan de ene kant een frambooskleur en de andere kant blauw. Zo kun je de kleuren van de kast afwisselen of omdraaien wanneer je de ene kleur beu bent. Of je kunt de kast na gebruik van de jongens- naar de meisjeskamer verplaatsen zonder meteen een nieuwe kast aan te moeten schaffen. Daarnaast komt deze kinderkast met een standaard indeling met drie legplanken en twee roedes. Hier betaal je dus niets extra’s voor! Deze kinderkast kun je los kopen, of in combinatie met kinderbed en nachtkastje. Interesse? Kijk dan eens bij complete kinderkamer Reverse.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 180 cm
Gewicht
: 62 kg
Breedte
: 88 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Reverse.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Reverse vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.