0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderkast Fairy (tweedeurs)

299,-
Productomschrijving
Kinderkast Fairy heeft het thema feeën en fantasy en is gedecoreerd met sterren en feetjes. Deze kinderkast tweedeurs is de kleinere versie van kledingkast Fairy driedeurs. Op één van de draaideuren zit een spiegel, dus het is geen probleem om jurkjes, rokjes of de gehele outfit te bekijken. De kinderkledingkast is er een voor een echte meisjeskamer! Hier zul je jouw dochter intens blij mee maken. De vrolijke en kleurrijke kledingkast bestaat uit twee draaideuren met daarachter diverse legplanken voor het opbergen van kleding. Deze komt dus met een standaard indeling, wat betekent dat je niets extra’s betaalt voor de legplanken. Daarnaast heeft kinderkledingkast Fairy leuke handvaten, die ook doorgevoerd zijn in het thema.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 95 cm
In Showroom
:
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 185 cm
Gewicht
: 75 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Fairy (tweedeurs).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Fairy (tweedeurs) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.