7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tienerbed Joker

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tienerbed Joker vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit witte kinderbed komt uit de woonserie Joker. Rustig, stijlvol en tijdloos. Dit model heeft genoeg opbergcapaciteit door de lade onder het bed en het opbergvak. Hier kan jouw zoon of dochter dus extra spullen in kwijt. Wil je de andere meubels uit deze woonserie ook? Dan is de slaapkamer Joker de perfecte keuze voor jou! Deze slaapkamer komt inclusief dit kinderbed en een kledingkast in hetzelfde design.

Dit bed komt inclusief bezorging en inclusief lattenbodem. Let op: je moet nog wel een matras aanschaffen bij de aankoop van dit kinderbed. De kinderkamer helemaal af maken? Shop dan zeker ook een WOONENZO schilderij.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte 204 cm
Breedte 96 cm
Hoogte 95 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.