0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete kinderkamer Prinses

395,- Adviesprijs525,- 25% Je bespaart € 130,00
 • Prinsessenbed
  Spaanplaat - DE_Wit
 • Kindernachtkastje Prinses
  Spaanplaat - DE_Wit
 • Kinderkast Prinses
  Spaanplaat - DE_Wit
Productomschrijving
Zoals de naam al zegt, is complete slaapkamer Prinses echt een kamer voor prinsesjes. Meisjesachteriger, kleurrijker en vrolijker kan bijna niet! Aan alle details is gedacht. De hangrepen zijn uitgevoerd als hartjes. En alle meubeltjes zijn in dezelfde stijl uitgevoerd. In een roze kinderkamer ga je natuurlijk sowieso blij slapen! Deze prinsessen slaapkamer bestaat uit een bed (90x200 cm), een nachtkastje en een kledingkast. Om deze kinderkamer helemaal compleet te maken voor jouw kleine prinsesje, kun je de commode en de makeup-tafel met spiegel er ook bij bestellen. Het bed is exclusief matras en lattenbodem. Al deze meubeltjes zijn ook los te bestellen, mocht jouw kleine meid alleen maar een bed of een kledingkast nodig hebben bijvoorbeeld.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Tilburg en Amsterdam
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Prinses .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Prinses vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.