0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kinderfauteuil Mini Renee

0/10 (0 reviews)
205,-
Productomschrijving
De schattige kinderfauteuil Mini Renee is ideaal voor de kleinsten, die zich ook groot willen voelen! De zachte zitting zorgt ervoor dat dit een comfortabele stoel is voor kinderen. Ook wel fijn: deze kinderfauteuil is makkelijk schoon te maken en te houden. Dus geen paniek wanneer er een bekertje met drinken wordt gemorst: je hebt deze kinderfauteuil zo schoon! De kinderfauteuil heeft een bekerhouder, dus je zoontje of dochtertje kan gaan zitten en haar bekertje melk of wat anders in de bekerhouder zetten. Deze fauteuil is leverbaar in vier kleuren: grijs, zwart, paars en roze. Kijk ook eens bij onze bijzettafels, om jouw zithoek helemaal compleet te maken!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 62
Hoogte
: 69
Diepte
: 56
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.