0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderfauteuil Mini Renee

130,-
  • Lederlook - ROU_Lichtgrijs
Productomschrijving
De schattige kinderfauteuil Mini Renee is ideaal voor de kleinsten, die zich ook groot willen voelen! De zachte zitting zorgt ervoor dat dit een comfortabele stoel is voor kinderen. Ook wel fijn: deze kinderfauteuil is makkelijk schoon te maken en te houden. Dus geen paniek wanneer er een bekertje met drinken wordt gemorst: je hebt deze kinderfauteuil zo schoon! De kinderfauteuil heeft een bekerhouder, dus je zoontje of dochtertje kan gaan zitten en haar bekertje melk of wat anders in de bekerhouder zetten. Deze fauteuil is leverbaar in vier kleuren: grijs, zwart, paars en roze. Kijk ook eens bij onze bijzettafels, om jouw zithoek helemaal compleet te maken!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 62
Diepte
: 56
Hoogte
: 69
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.