0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderladekast Smik

165,-
Productomschrijving
Kinderladekast Smik is subtiel en rustig. Dat wil je in een kinderslaapkamer natuurlijk. Jouw zoon of dochter moet hier helemaal tot rust kunnen komen. Door de witte uitvoering past deze kindercommode in alle interieurs. De kast heeft genoeg opbergruimte en lades om veel spullen te kunnen opbergen. Door de vier lades die vrij diep zijn, is dit een handig item voor in de kinderslaapkamer. Bovenop de commode is ook nog opbergplek of plek voor decoratie. Om zo de kinderslaapkamer een beetje leuk aan te kleden. De hele collectie Smik vind je hier. De commode is alleen leverbaar in de kleur wit en met grijze handgrepen. De afmetingen zijn B80 x H93 x D40cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
In Showroom
: Ja Amsterdam en Eindhoven
Hoogte
: 93 cm
Breedte
: 80 cm
Gewicht
: 30 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Smik .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderladekast Smik vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.