0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderladekast Smik

145,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
Productomschrijving
Kinderladekast Smik is subtiel en rustig. Dat wil je in een kinderslaapkamer natuurlijk. Jouw zoon of dochter moet hier helemaal tot rust kunnen komen. Door de witte uitvoering past deze kindercommode in alle interieurs. De kast heeft genoeg opbergruimte en lades om veel spullen te kunnen opbergen. Door de vier lades die vrij diep zijn, is dit een handig item voor in de kinderslaapkamer. Bovenop de commode is ook nog opbergplek of plek voor decoratie. Om zo de kinderslaapkamer een beetje leuk aan te kleden. De hele collectie Smik vind je hier. De commode is alleen leverbaar in de kleur wit en met grijze handgrepen. De afmetingen zijn B80 x H93 x D40cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 80 cm
Gewicht
: 30 kg
Diepte
: 40 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Hoogte
: 93 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Smik .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderladekast Smik vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.