0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderladekast Game

100,-
Productomschrijving
Kinderladekast Game is subtiel, rustig en rustiek. Perfect dus voor een kinderslaapkamer of een tienerkamer. Deze kinder ladekast heeft veel opbergruimte. Je kunt er dus een hoop in kwijt. De drie lades zijn uitgevoerd in de kleur accacia, wat het een landelijke look geeft. In de collectie Game zijn meerdere meubels beschikbaar. Bekijk ook het kinderbed, de kledingkast, het nachtkastje en de hoogslaper van de collectie Game. Schaf ze allemaal aan voor een saamhorige en rustige kinderslaapkamer, of kies juist voor een paar rustige meubels en één drukker of kleurrijker statement-meubel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 78 cm
Gewicht
: 27 kg
Breedte
: 83 cm
Diepte
: 40 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.