0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderbed Reverse

90,-
Productomschrijving
Kinderbed met lades Reverse is ideaal voor jongens én meisjes. Dit bed heeft namelijk twee omkeerbare panelen, met aan de ene kant rode randen en de andere kant blauwe randen. Zo kun je de kleuren altijd aanpassen naar wat jouw zoon of dochter wil. Door de onderlade zou je ondergoed of sokken kwijt kunnen onder het bed. Dit is handig en ruimtebesparend. Dit moderne bed is rustig en wit en past dus in ieder slaapkamerinterieur. Let op! Dit kinderbed komt exclusief een matras, een lattenbodem en de onderlade. Deze is hier te vinden. In de serie Reverse zijn nog een bed en een complete slaapkamer verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 95 cm
Hoogte
: 80 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 202 cm
Gewicht
: 23 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderbed Reverse.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbed Reverse vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.