0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderbed Game

95,-
Productomschrijving
Eenpersoons kinderbed Game is een neutraal en rustig kinderbed in de afmeting 90 x 190 cm. Geen poespas, geen drukke bedoeling. Nee, een rustig, simpel en comfortabel kinderbed, waar jouw zoontje of dochter heerlijk in kan slapen en tot rust kan komen. Dit kinderbed is uitgevoerd in de kleurencombinatie acacia met mat wit. Dat geeft een natuurlijke uitstraling aan de slaapkamer van jouw zoon of dochter. Dit eenpersoons kinderbed is exclusief lattenbodem en matras. Wil je alle kinder slaapkamer meubels het liefst in dezelfde stijl? Dat kan! Kijk dan eens bij onze complete kinder slaapkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 190 cm
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 73 cm
Gewicht
: 24 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderbed Game .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbed Game vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.