0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderbed Felix

275,-
  • MDF - DE_Wit - 90 x 200 cm - Met onderlade
Productomschrijving
Dit mooie, neutrale kinderbed is ideaal wanneer je de kamer van jouw zoon of dochter rustig wil houden, maar toch leuk wil kunnen decoreren. Je kunt met de dekbedovertrekken en kussens zo alle kanten op wat betreft printjes en kleuren, zonder dat het rustoord van jouw kind verstoord wordt. Want dat is wat een slaapkamer natuurlijk is: een rustoord voor je kind. Je kunt dit bed uittrekken zodat je een extra slaapplek hebt voor logees. En da's natuurlijk ook gezellig voor jouw zoon of dochter! Bekijk de dekbedovertrekken en de andere meubels voor de kinderkamer of tienerkamer. Let op: dit kinderbed komt exclusief matras en lattenbodem.

Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Nee
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kinderbed Felix ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.