0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderbed auto F1

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbed auto F1 vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit stoere kinderbed auto F1 is perfect voor een jongenskamer. In dit bed kun je ’s nachts dromen van het winnen van een race. In kinderbed auto F1 zal jouw zoon heerlijk slapen! Het bed is in de kleur rood, met een zwarte, stoere streep onderaan. Dit kinderbed heeft een extra lade, om bijvoorbeeld speelgoed of schoolspullen in op te bergen. De ruimte onder een bed gebruiken de meeste mensen meestal niet, dus iets opbergen hier is dubbel praktisch. Want je kunt zo spullen opruimen en je bent geen extra ruimte kwijt aan een ladekast of opbergrek. LET OP! Kinderbed auto F1 komt exclusief matras. De afmeting voor het matras dat in dit kinderbed past is 90 x 200 cm. Kijk hier voor onze collectie matrassen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 60 cm
Breedte
: 222 cm
Diepte
: 93 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.