0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderbed auto F1

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbed auto F1 vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit stoere kinderbed auto F1 is perfect voor een jongenskamer. In dit bed kun je ’s nachts dromen van het winnen van een race. In kinderbed auto F1 zal jouw zoon heerlijk slapen! Het bed is in de kleur rood, met een zwarte, stoere streep onderaan. Dit kinderbed heeft een extra lade, om bijvoorbeeld speelgoed of schoolspullen in op te bergen. De ruimte onder een bed gebruiken de meeste mensen meestal niet, dus iets opbergen hier is dubbel praktisch. Want je kunt zo spullen opruimen en je bent geen extra ruimte kwijt aan een ladekast of opbergrek. LET OP! Kinderbed auto F1 komt exclusief matras. De afmeting voor het matras dat in dit kinderbed past is 90 x 200 cm. Kijk hier voor onze collectie matrassen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 222 cm
Diepte
: 93 cm
Hoogte
: 60 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.