0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Wandrek Rosan

Adviesprijs 119,- 75 37%
Productomschrijving
Dit leuke wandrek is een handige en subtiele manier om te decoreren. Wandrek Rosan heeft vier planken, met genoeg ruimte om spullen uit te stallen. Daarnaast is het een industrieel wandrek, dus past het makkelijk bij andere meubels. Zwart is een neutrale kleur en dat maakt het combineren van dit wandrek niet moeilijk. Zet deze in de keuken om vol te zetten met blikjes, kruiden, serviesgoed en andere zaken. Of juist in de woonkamer, om hier boeken en vazen op uit te stallen en gezelligheid te creëren. Voor mooie decoratie, om dit wandrek mee op te leuken, kijk bij ons ruime assortiment accessoires.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 145 cm
Diepte
: 32 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Wandrek Rosan ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.