0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Wandkast wit Rotterdam

130,-
Productomschrijving
Deze wandkast of boekenkast in de kleur bestaat uit zes planken en vakken. Hier kun je spullen in tentoonstellen of opbergen. Leuk dus om vol te zetten met boeken! Maar ook persoonlijke spullen staan prachtig in deze wandkast in de kleur wit. En door deze kleur past de wandkast Rotterdam in veel soorten interieur. Wit past namelijk bij alle kleuren, omdat het neutraal is. Met deze wandkast haal je in ieder geval een landelijke sfeer in huis. Ook leuk in te richten met plantjes en hangplantjes, omdat de kleur van de planten er dan zeker uit springt! Bekijk de rest van de meubels uit de serie Rotterdam online of in een van onze woonwinkels verspreid door Nederland.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 197 cm
Breedte
: 70 cm
Diepte
: 37 cm
Gewicht
: 62 kg
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Wandkast wit Rotterdam ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.