0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Vitrinekast Tilburg - Urban

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Tilburg - Urban vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze mooie, licht houten vitrinekast is een perfecte aanvulling op jouw eetkamer, keuken of woonkamer. Een vitrinekast is ideaal wanneer je niet genoeg hebt aan jouw keukenkastjes. Met zo’n kast kun je extra opbergruimte creëren. Je kunt ervoor kiezen een brede vitrinekast aan te schaffen, of een wat smallere, zoals vitrinekast Tilburg Urban Oak. Deze vitrinekast neemt niet heel veel plek in beslag, maar je hebt wel meer plek om al je spullen of keukengerei op te bergen. Omdat deze vitrinekast niet bestaat uit een glazen deur, kun je zoveel spullen kwijt als je wil. Je hoeft namelijk niets mooi tentoon te stellen. Niemand die het ziet! Wil je jouw woonkamer met allemaal dezelfde meubels inrichten? Dat kan. Kijk eens bij onze complete woonkamer Tilburg met dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 75 cm
Hoogte
: 180 cm
Diepte
: 40 cm
Gewicht
: 60 kg
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.