0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Vitrinekast Tilburg grijs (eendeurs glas)

270,- Adviesprijs350,- 23% Je bespaart € 80,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey

Productomschrijving

Deze vitrinekast is ideaal wanneer je extra opbergruimte nodig hebt, maar niet heel veel plek hebt. Vitrinekast Tilburg neemt namelijk niet veel plek in beslag, maar je kunt er toch extra serviesgoed of glas in kwijt. Ideaal dus. Een grijze vitrinekast past in veel soorten en stijlen interieurs. Het is een neutrale vitrinekast, die past bij een modern interieur, of bij een donkere woonkamer. Deze grijze vitrinekast is voorzien van een transparante, gehard glazen deur met daarachter glazen legplanken. Zo heb je drie vakken en planken waar je jouw persoonlijke bezittingen op kunt etaleren. Je kunt bij deze vitrinekast led-verlichting bijbestellen. In de serie Tilburg zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Kijk hier voor onze uitgebreide collectie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 180 cm
Breedte
: 75 cm
Diepte
: 40 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Tilburg grijs (eendeurs glas).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Tilburg grijs (eendeurs glas) vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.