0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Vienna

195,-
Productomschrijving
Dit zwart tv-meubel is chic, industrieel en een echte blikvanger. De combinatie tussen stoer en elegant maakt dit zo’n bijzonder meubel. De lades en vakken zijn uitgevoerd met een patroon, wat het een heel chic design maakt. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je jouw apparatuur op kunt bergen. En dat kam met dit zwart tv-meubel absoluut! Shop de gehele collectie Vienna nu makkelijk en snel in de WOONENZO webshop. In deze serie zijn onder andere een dressoir, een eettafel en een vitrinekast beschikbaar. Wil je alle producten uit deze serie, waardoor je een heel geordende en rustige woonkamer creëert? Ga dan voor de complete woonkamer, waar deze woonkamermeubels gecombineerd zijn. Dit zwart-tv meubel is daar ook onderdeel van. Al onze tv-meubels shop je makkelijk, veilig en snel online. Maar je kunt ze natuurlijk ook met eigen ogen komen bezichtigen in onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 52
Diepte
: 40 cm
Lengte
: 150 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Tv-meubel Vienna.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Tv-meubel Vienna ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.