0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Inex - 150 cm

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Inex - 150 cm vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze eyecatcher is het perfecte item wanneer je van een modern of landelijk interieur houdt. Door het materiaal is het namelijk heel geschikt voor een moderne woonstijl en de kleur past mooi in een landelijke inrichting. Ook in een minimalistisch interieur zal dit tv-meubel prachtig tot z'n recht komen.

Tv-meubel Inex is uitgevoerd in een prachtige mat grijze kleur. Dit model is ook beschikbaar in de afmeting 175 cm. In de serie Inox zijn meerdere meubels beschikbaar. Zo kun je jouw woonkamer inrichten in dezelfde stijl. Het tv-meubel Inex komt inclusief gratis bezorging bij jou thuis. Jouw interieur compleet maken? Shop dan ook jouw hoekbank bij WOONENZO.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 150 cm
Hoogte
: 54 cm
Diepte
: 40 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.